Usluge

WordPress sajt

 

Želeli bi da imate web sajt ili blog na sopstvenom domenu atraktivnog izgleda, a niste spremni ili niste u mogućnosti da izdvojite toliko novca za hosting, domen, neku premium wordpress temu. Sada imate rešenje za to.

Na ovom sajtu možete izabrati neku od wordpress tema, odabrati željeni domen .com .net .org ili neki drugi internacionalni domen, nakon provere da li je domen slobodan, registrovao bi domen i instalirao i podesio WordPress za Vas. Vaše bi bilo da dalje unosite željeni sadržaj.

Sve to po ceni od 49 € godišnje.

Dobijate sledeće:

  • Neograničen prostor i protok na Dreamhost hostingu*
  • .com .net .org domen
  • Premium wordpress temu(koja sama vredi 45$ – 70$)
  • Instalaciju wordpresa, potrebnih plugina, Google analitike

Pogledajte detalje ovde

 


 

Onlajn prodavnica

 

Takođe biste želeli da prodajete nešto preko interneta, nudim Vam otvaranje web prodavnice, isto u wordpresu uz odgovarajuću WooCommerce temu, uz iste uslove po ceni od 79€ godišnje.

Pogledajte detalje za otvaranje vaše internet prodavnice  ovde

 


 

Unikatan Divi 2.2 sajt

 

Pored toga moguća je izrada i unikatnog sajta baziranog na WordPress platformi koristeći Divi 2.2 temu, koja u sebi sadrži page builder pomoću kojeg je moguće napraviti unikatan, savremen i funkiconalan sajt, sa svim elementima koje jedan savremeni sajt treba da ima.

Ovo su neki od primera sa interneta sajtova urađenih uz pomoć Divi 2.2 teme: condiviso.coop, donaldohertyengage.com, thedesignspace.co

Pogledajte cenu i detalje ovde

 

* postoji ograničenje samo u broju fajlova koje iznosi oko 5000 fajlova